top of page

Být FIT je (ne)jednoduchá volba


Džus :) také milujete sluníčko? Já moc a co to jde, tak přímo hltám poslední paprsky končícího léta. Léto jsem zvládl bez ochranných krémů a to díky každodenním čerstvým mrkvovým džusům a hlavně bez slunečních brýlí, které brání očním senzorům správně reagovat a nastavovat autosystém těla na sluneční svit. Možná vás zaujme, že na fotce posiluji nohy a mám obuty kolečkové brusle. Ano, dnešní den byl akční, plavání, in-line brusle, venkovní posilka a zakončeno opět plaváním. Někomu se to může zdát moc a někomu málo. Ano, dnes to bylo výjimečné a mělo to své důvody. Něco se testovalo a výsledky doslova fenomenální, ale o tom někdy jindy.

Často se setkávám s lidmi, kteří mají nereálné cíle. Chtějí mít svalnatou postavu, ale sportují jako maratonci. Jiní by rádi zhubli, ale trénují jako kulturisté. Cvičení je důležité, protože nám schází pohyb, a pokud jsou cviky správné a kvalitní, tak to zabere minimum času a to i bez potu a krve. O jídelníčkách ani nemluvě a tak denně potkávám lidi, kteří roky chodí do fitka a vůbec to není poznat. To samé vídám na různých skupinových cvičení pro ženy. Vidim, že opravdu makají. Pot z nich doslova stříká, ale výsledky minimální, jako kdyby jim někdo zapomněl říct, že téměř 80% úspěchu je o jídle a zbytek je o životním stylu. Spousty lidí lítají na různých dietách nahoru a dolu a pak rezignují. Ale největší část lidí investuje spousty peněz do zaručených převratných hubnoucích potravinových doplňků, ale zapomínají, že v příbalovém letáčku je psáno omezení stravy a zvýšení fyzické aktivity. A dále v neposlední řadě, jsou tu super průmyslově zpracované nutriční bomby, jen to nasypat do vody a jídlo je hotovo. Rychlé, jednoduché, nutričně vyvážené, ale bohužel pro tělo jen mrtvá hmota, která zaplácne žaludek, ale to už tam samozřejmě není psáno. Inu, dnes se již opravdu lidem nedivím, že končí na antidepresivech a rezignují nejen s postavou, ale i se životem, protože ono to spokojené štěstí je důmyslně propojené.

Naštěstí máme každý v životě na výběr. Brava dělá nová těla, krok za krokem vysvětlí, předvede, ukáže, naučí… Co je pro někoho problém, to je pro druhého výzva, jde jen o to rozhodnout se. Protože být zdravý, krásný, šťastný a fit je volba. A pak je také volba, která je plná výmluv. Tak teď se jen rozhodnout, třeba pro akci 28 dní proměny těla. Pro info klikni ZDE.

Já už se rozhodl a výmluvy neberu a než se rozhodnete vy a napíšete, tak si připravím báječný džusík z okurky, celeru, papriky a jablek. Je to lahodná záležitost, kde pikantní chuť dodává právě paprička. Sladká jablka narušují salátovce dominanci a celer vše stabilizuje tak, že se to celkově chová jako zeleninový elixír. Můžu to ještě popisovat na dva listy, ale myslím, že škoda slov a času – neváhejte, jednejte a pusťte se do toho. I tohle totiž kromě jiného probíráme při osobním tréninku, pro více info klikni ZDE.

Výběr příspěvků
Nové příspěvky
Vyhledávání
Následuj mě
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page