top of page

80 % úspěchu je začít


Džus :) také tě dostalo to číslo? 80 % úspěchu to vypadá, že by to mohlo vyjít co?

A věř, že to vyjde. Jde jen o to, co chceš ty. Co doopravdy chceš.

Chceš změnit jídelníček, být zdravější, zhubnout, zpevnit postavu, nabrat sílu, vitalitu, nastartovat pozitivní myšlení, být spokojenější a šťastnější, mít víc klidu, být v harmonii... Dosaď si sem přesně to co ty chceš a začni. Ano začni okamžitě.

Život ani kalendář nezná: „zítra, až, pak, potom, jindy, příště...“ Pro většinu lidí to znamená „NIKDY“.

Už jen to, hodit si do tašky tepláky a kecky je proces, který startuje svaly i hlavu. Nebo otevřít lednici a vyndat z ní pro začátek všechny uzeniny a okamžitě je darovat sousedům, nebo je odnést k popelnici, posouvá tvou mysl a lehčí pocit. Otevírá ti to dveře o kterých si jenom slyšel a vlastně zjistíš, že žádné dveře ani neexistovaly, byly jen ve tvé hlavě.

Zjistíš, že ve fitku jsou také běžní lidé a udělat pravidelně pár dřepů je i zábava. To ale zjistíš, jen když to zkusíš a začneš. A s jídlem je to samé. Pokud pomalu a vědomě sníš na lačno čerstvě nakrájený ananas s jablkem a pomerančem, za krátkou dobu poznáš tu změnu a budeš se těšit na další.

Vše posuzuj až potom, když to uděláš. Do té doby jsou vše jen domněnky hledající výmluvy. Funguje to, 80 % úspěchu je začít, tak neváhej, nečekej, JEDNEJ !!!

Výběr příspěvků
Nové příspěvky
Vyhledávání
Následuj mě
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page