top of page

Zázračný omlazující prostředek

Stačí jen 3x denně 1 kapsli nového přírodního omlazujícího preparátu a už po neuvěřitelných 6 dnech začínají být vidět doslova zázračné výsledky. Také máte určitě radost, že jste se konečně dočkali a zázračný omlazující prostředek je tu. A určitě vás bude zajímat cena a jeho dostupnost. Nebojte vše se dozvíte, ale nejdřív bych se vás zeptal. Kolik peněz by jste byli ochotni zaplatit za opravdu účinnou omlazující kůru? Dle dostupných informací, tak jen v České republice lidé utratí za produkty na zdraví a kosmetiku až několik desítek miliard korun ročně. Ano čtete správně, čísla se nemýlí.

A tak už k věci. Možná většinu z vás asi zklamu. Omlazení, ale i zdraví, hubnutí, radost a štěstí si nikdy v prášku nekoupíte. Je to jen skvělý tah na vaše peněženky. Příroda se nedá ošidit a vše vrací i s úrokama. A tak je dobré si jen připomenou to, co už dávno víte, jen z různých důvodů jste na to zapomněli.

Zdravý, konejšivý spánek, který dá odpočinout svalům, nervům i mozku, je jedním z nejlepších omlazujících prostředků přírody. Zhruba třetinu života prospíme. Spánek občerstvuje, vrací síly a je nejlepším lékem na únavu. Bez tohoto přirozeného obnovujícího procesu je skutečné zdraví nemožné. Během spánku se tělo samo opravuje, doplňuje energii a připravuje se na další činnost. Je pro život právě tak důležitý jako vzduch, voda a potrava.

K tomuto článku mě inspiroval nedávný zážitek z metra. Kde se mi k nohám složil sedící mladý muž. Vše v pohodě, jen usnul. A najednou jsem si začal více vnímat lidi kolem sebe a zjistil jsem, že zvláště v dopravních prostředcích lidé dohánějí to o co ochudili spánek, své zdraví. Většinou ale marně.

Hlavním účelem spánku je regenerace nervové energie. Obnovuje se jím tělesná vitalita. Spánek je pro tělo kritickou nutností. Může být dočasně odložen nebo pozdržen, ale jestliže jej budeme odkládat příliš dlouho, tak se zhroutíme. Tělo jej prostě musí mít, bez spánku hyne.

Spánek probíhá pouze tehdy, ustane-li vědomí. Odpočinek je něco jiného, je to období nečinnosti, během něhož tělo obnovuje vydanou energii. Jako třeba pauzy mezi cvičením. Tomu se říká odpočinek fyzický. Odpočinek smyslový, toho dosáhneme tichem a zavřením očí. A ještě je odpočinek emoční a mentální. Odpočinek je ve své podstatě zamezení energetickým výdajům a nasměrování energii k obnovení.

Odpočinek a spánek přes den je produktivní využití času.

Bez kvalitního spánku, odpočinku a regenerace se nám bude velice špatně hubnout, ale i nabírat kvalitní svalová hmota. Bude klesat výkonnost, jak fyzická, tak i psychická. Člověk nebyl stvořen pro noční život a tak hodiny spánku do půlnoci jsou ty nejhodnotnější

Pokud se z nějakého důvodu ochuzujeme o spánek kvůli jiným činnostem, ať je to práce, hra nebo cokoli jiného, podkopáváme si tím vlastní zdraví.

Všechno ale souvisí se vším a spánek je jen další součástí skládací mozaiky života. Je tu ještě výživa, cvičení, pohyb a další, které spadají do zdravého životního stylu. S tím ruku v ruce jde prostředí a v neposlední ředě je to mysl.

Kdo říká, že ví, ale nedělá, tak vlastně neví.

A na závěr TIP pro ty, kteří chtějí své tělo omladit, očistit, odkyselit, detoxikovat a nastartovat autopilota své ideální váhy - klikni ZDE.

Výběr příspěvků
Nové příspěvky
Vyhledávání
Následuj mě
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page