top of page

Pevná vůle je mýtus


Džus :) blíží se NOVÝ ROK a s tím NOVÁ PŘEDSEVZETÍ anebo si už žádné nedáváte, protože nemáte pevnou vůli. Mám pro vás dobrou zprávu. „Pevná vůle je mýtus“ Jde totiž o návyky. Od narození si budujeme různé návyky ať již vědomě nebo nevědomě. Až jednoho dne zjistíme, že takhle to nechceme, ale co s tím... To, že máme nadváhu, různé nemoci, nebo děláme co nás nebaví má stejnou příčinu. „Něco děláme špatně“ Dostat se ale do těch správných kolejí není pro mnohé jednoduché. Každý návyk má totiž spouštěč, po té vy jdete udělat takovou akci, která vám dá rychlou emocionální reakci ve zpětné vazbě a rozum proti tomu nemá šanci uspět. Většina lidí už i rezignovala, protože si myslí, že nemají pevnou vůli a ono je to vše úplně jinak. A při tom stačí jen pár drobností v životě upravit a za měsíc z vás může být nový zdravý, šťastný a vitální člověk plný energie.

První rada je soustřeďte se jen na jednu změnu, jeden návyk. A pak, návyk je to, co děláte každý den, ne jen občas. A ta druhá je, najděte si k sobě parťáka, profíka, kterému důvěřujete a spolupracujte s ním. Když si budete chtít nechat ušít svatební šaty, tak určitě nepůjdete za řeznicí, ale za výbornou dámskou krejčovou, která už vám předvede co si ušila a nejlépe za tou, kterou znáte, nebo vám ji přátelé doporučili. Stejně tak když chcete zhubnout nebo vytvarovat postavu, tak se spojte z odborníkem, který i napohled ladí vašemu oku. A třetí rada je, nečekejte na nový rok a začněte teď hned, budete tak mít náskok a pak odbouráme návyk odkládání...

„Rozdíl mezi tím kým jste a tím, kým by jste chtěli být je to, co děláte KAŽDÝ DEN a to je návyk“.

A tak i když si budete připravovat džus z čerstvě odšťavněného ovoce, nebo zeleniny, nezapomínejte na zelené listy. Často mají v sobě mnohem více života pro naše tělo, jak třeba samotný plod. Jako třeba listy z květáku. A ta barva, radost pohledět a pít vždy jen na lačno a pomalu převalovat v ústech. Tím dáte džusu čas správně si ho vychutnat, ale hlavně smísit se slinami a tím zkvalitníte trávení a perfektní vstřebávání živin.

Jak na návyky, jak správně jíst i odšťavňovat, jak cvičit, hubnout nebo nabírat a vytvarovat sexy postavu, to vše probereme při vašem osobním tréninku v Praze, nebo při akci - 28 dní proměny těla.

Výběr příspěvků
Nové příspěvky
Vyhledávání
Následuj mě
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page