top of page

Starýma návykama nelze budovat nové tělo


Džus :) život je neustálé učení, opakování a odnaučování. Co, že to neradi slyšíte? A co by jste rádi slyšeli? Co člověk to vlastní pravda, protože každý si vytváříme vlastní realitu ve které žijeme. Nikomu nic nevyvracím a hádat se s vámi také nebudu. Stačí mi, když se rozhlédnu kolem sebe. Většina lidí nežije vlastní život a v tom vidím jeden z hlavních problémů. A za ten problém si můžete dosadit cokoliv co lidi okolo trápí, nadváha, nemoci, partnerské vztahy, nespokojenost s čímkoli...

Žijeme souhrnem návyků a dohod, které jsme se naučili od rodičů, ve škole, od kamarádů, z pohádek, knížek, filmů, časopisů, rádia, televize, reklamy... Až najednou zjišťujeme, že jako homo sapiens nebo-li člověk moudrý, jak jsme se nazvali, neumíme jíst, hýbat se a vlastně žít. Málokdo to ale umí přiznat a kdo říká, že ví a zná, ale nedělá to, tak vlastně neví a vše další jsou jen výmluvy.

Dobrým začátkem je naše nespokojenost, když si uvědomíme, že se nám něco nelíbí a chceme to změnit. A pokud se nám v něčem nedaří, tak je to nápověda k tomu, že by jsme měli změnit svůj úhel pohledu a začít změnu u sebe u svého vnitřního nastavení, protože vše začíná v hlavě. Proto spousta lidí neuspěje s dietou a nevydrží ani dlouho cvičit.

Aby jsme mohli přijmout nové věci, je pro ně potřeba nejdřív uvolnit místo. Takže někdy je místo učení lepší odnaučování. Je to proces, který nejde udělat lusknutím prstu a v životě zkratky neplatí. Proto lidé celosvětově utrácejí miliardy za hubnoucí pilulky a jiné zázraky. A výsledek? Stále více lidí má nadváhu a nemoci, když nefunguje jedna pilulka, tak hledají jinou pilulku, jinou zkratku, jiný zázrak, který udělá změnu za ně. Jenže se starýma návykama nelze budovat nové tělo.

Brava dělá nová těla a třeba taková osobní nezávazná konzultace zdarma bývá často prvním krokem k úspěšné změně. Mrkněte ZDE. Každý je sám strůjcem svého zdraví, štěstí, postavy i života.

Štítky:

Výběr příspěvků
Nové příspěvky
Vyhledávání
Následuj mě
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page