top of page

KONEČNĚ - postup jak začít hubnout a uzdravit se


Džus :) jak by jste nazvali člověka, který něco jiného říká a něco jiného dělá? Hmmm.... Tak a teď se zase zeptám, co je pro vás přednější peníze, nebo zdraví? Hmmm...

Člověk je divný tvor, zajímavé totiž je, že téměř všichni si přejeme hlavně štěstí a zdraví, ale v životě pak děláme vše naopak. V první polovině života obětujeme zdraví, aby sme vydělali peníze a v druhé polovině života pak obětujeme peníze, aby sme si pořídili zdraví. A vůbec si neuvědomujeme, že zdraví je přirozenou součástí našeho bytí zde na zemi. Nevážíme si ho, nestaráme se o ně a pak se divíme, že ho ztrácíme.

Odpoutáváme se od naší přirozenosti a řídíme se tím co dělá většina kolem nás a tak si i zvykáme být tlustý a nemocný. Bereme to jako součást života, že to je normální. A pokud nemoc postihne nás a blízké okolí, tak to bereme za neštěstí a smůlu. Sem tam se pokoušíme bojovat, ale neuvědomujeme si, že čemu se bráníme, tak to přetrvává a tak se postupně s tím smiřujeme. Zahlcujeme se nepotřebnými věcmi, bereme život složitě a ani jsme si neuvědomili, že jsme už dávno předali zodpovědnost za svůj život i zdraví do rukou někomu jinému a pak si jen stěžujeme, nadáváme, ukazujeme prstem, anebo hledáme nové revoluční technologie s kouzelnou pilulkou, která vše za nás zázračně vyřeší...

Všimli jste si, že jsem během těchto to pár vět použil několikrát slovo „neuvědomujeme“.Ne? Tak o tom to je. Žijeme nevědomý život. Děláme věci automaticky a myslíme při tom na něco jiného. Na minulost, nebo budoucnost a nebo řešíme u danné činnosti pro nás jiný problém. Jinak řečeno, nežijeme přítomností.

Přítomný okamžik? Bla bla bla... Ok, budu konkrétní. Co děláte, když jíte? Jíte při řízení auta? Jíte u televize? Čtete si u jídla? Telefonujete při jídle? Jste na počítači při jídle? Povídáte si s někým u jídla? Pracujete při jídle? Jíte při chůzi? atd....??? Víte co se stane, když takhle budete konzumovat sebezdravější jídlo? Aha, co? Vše dobré půjde totiž rovnou a to doslovně do prdele. A to je jen zlomek příkladu. Že je to drobný nepodstatný detail? Ale život se právě skládá z drobných detailů. Je to jako skládačka puzzle, jeden dílek bude chybět a už to nedáte dohromady. Změňte to a jste na začátku cesty za zdravým, šťastným a krásným tělem.

Ano být zdravý, krásný, štíhlý, šťastný a spokojený není o dietě a dřině ve fitku a není to ani o tom mít na papíře napsáno co mám jíst a jak mám cvičit a zákazech a omezeních. Je to o životě, jeho pochopení a přirozeném zdravém životním stylu a to je právě hlavní součástí 28 dní proměny vašeho těla. Pro více info klikněte ZDE.

Výběr příspěvků
Nové příspěvky
Vyhledávání
Následuj mě
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page